10+ nya kollektioner och 64 nya modeller presenteras i årets katalog

Under de första veckorna i september kommer den nya katalogen börja skickas ut till kunder och återförsäljare runtom i Sverige. Årets katalog har fått sig ett ordentligt ansiktslyft och det har även sortimentet. Inte mindre än 64 nya modeller kommer att presenteras i årets upplaga.

Årets sortimentskatalog kommer att innehålla 64 nya modeller, från mer än tio helt nya kollektioner. Handskåret har dragit igång snabbt och utvecklingstakten är hög. Förutom att fylla på och utveckla det befintliga sortimentet har flera nyheter kommit in som kompletterar kollektionen med både högkvalitativa och prisvärda produkter.

Kollektionerna som kommer

Några av de nya kollektionerna är Slim Fit-handskar som är sydda för att sitta lite tajtare och lite mer skräddarsytt om handen, fryshandskar för de som arbetar i väldigt kalla miljöer, brandhandskar för brandkårer, jakthandskar för höstens alla jägare, Essentials som fyller alla basbehov samt yrkesbaserade handskar för polis-, militär- och räddningsarbeten.

Presenteras i samband med katalogsläppet

Den nya katalogen är tryckt och på skrivande stund på väg ut till kunder och återförsäljare. I år har både sortiment och layout uppdaterats. Förutom att katalogen är tilltalande för ögat är många av produkternas EN 388-märkning uppdaterad enligt 2016 istället för den gamla 2003. Vad uppdateringarna innebär i EN 388 finns att läsa här

De tryckta katalogerna kommer under början av september. Men webb-versionen finns redan tillgänglig här!

Ladda ner Soft Touch produktkatalog 2018/2019

 

Här är en sneak preview på några utav de nya modellerna,