English

Soft Touch AB samarbetar med Bevego

Soft Touch AB jobbar tillsammans med Bevego

Under en tid har diskussioner förts om att introducera ett skräddarsytt sortiment för Bevegos kunder. Sedan ett par veckor tillbaka lanserades skärskydds- och monteringshandskar från Soft Touch AB under varumärket Hanvo® Bestgrip i 14 av Bevegos filialer.

Bevego är en av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, teknisk isolering och ventilation. Bolaget grundades av experter inom branschen med lång erfaranhet redan 1994. Huvudkontoret ligger i Alingsås, men filialer och tillverkande enheter finns över hela Sverige.

“Det är alltid roligt att inleda nya samarbeten för att utveckla vårt sortiment och hela tiden erbjuda våra kunder det bästa på marknaden. Hanvo® Bestgrip gör produkter av riktigt hög kvalitet och är ett bra komplement till vårt befintliga sortiment med handskar. Jag tror och hoppas att våra kunder kommer att uppskatta produkterna, och att handskarna kommer tillföra ett värde i deras arbete.” säger Carola Lundin som är produktansvarig inom Byggplåt på Bevego.

”Vi startade vår kontakt med Bevego tidigare i år och har klurat fram och tillbaka om vad som är rätt för deras kunder. Sortimentet vi har tagit fram är genomtänkt och att vi nu får testa detta i 14 filialer är spännande. Med ett nytt sätt att jobba med exponering i butikerna blir det ännu bättre. Vi får fram modellerna och informationen på ett bra sätt och underlättar för kunden att välja rätt handske.” säger Oskar Karlsson, säljansvarig för region väst på Soft Touch AB.

 Butiksexponering på Bevego

Av de tio modellerna handskar som omsorgsfullt valts ut är fyra modeller skärskyddshandskar med fokus på plåtslagare. Övriga modeller är monteringshandskar och vinterhandskar, men sortimentet kan komma att utökas efter utvärdering och återkoppling från Bevegos kunder.

”Bevego jobbar precis som oss med bra värderingar och stort fokus på kunden. Att välja Hanvo® Bestgrip som sortiment kändes helt självklart eftersom det verkligen passar deras kunder både gällande funktion och pris. Vi ligger helt rätt på både parametrar. När vi nu har rest runt i landet och haft utbildningar för personalen och träffat kunder har min bild på detta samarbete bara blivit bättre. Otroligt trevliga och duktiga mäniskor jobbar runt om i dess olika filialer. Det bådar gott för vårt samarbete.” avslutar Oskar.

För mer information, frågor, eller hjälp?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna, ring (031-54 80 50), maila in: kontaktinformation eller via social media: Facebook eller LinkedIn.